Web Analytics

content

content


skip to: page content | links on this page | site navigation | footer (site information)
 
Server Status | Ondersteuning | Contact
 
HomeDomeinregistratieBudget hostingPro hostingBestellenNieuwsVoorwaarden Klantensysteem
 
Home/
Home Domeinregistratie Budget hosting Pro hostingBestellen Nieuws Voorwaarden
iDeal

Paypal

whmcs

DA

mysql 


Welkom op de website van Menas Hosting
Menas Hosting is een jonge, flexibele onderneming die u van betaalbare hostingdiensten kan voorzien. Menas Hosting bestaat sinds 2009.

Door slim in te kopen en het uitkiezen van de juiste leveranciers kunnen wij u deze diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Naast de betaalbaarheid staat ook de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Naast dat wij gebruik maken van kwalitatieve en zeer betrouwbare hardware voor onze servers, maken wij ook gebruik van een van de snelste verbindingen naar het internet toe. Hiermee garanderen wij een hoge uptime en een uitstekende bereikbaarheid van en naar onze diensten.

Ook de support naar onze klanten toe vinden we erg belangrijk. Daarom krijgt u binnen 12 uur antwoord op uw e-mail.

Waarom Menas Hosting?
- Xen-servers in een redundant omgeving
Bij de uitval van een server wordt de Xen-server waar uw website op staat binnen enkele tientallen seconden op een andere server geherstart.

- Topklasse datacenter in Nederland
Onze hosting infrastructuur staat in een van de veiligste en professionele datacenters in Nederland: Global Switch te Amsterdam. Hier zijn een stabiele stroomvoorziening, toegang tot international carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures goed geregeld.

- Uptime > 99,9%
Wij garanderen een maandelijkse uptime van 99,9% exclusief gepland onderhoud.

- Uitgebreid klantensysteem
Via ons klantensysteem kunt u 24 per dag uw gegevens, hostingdiensten, domeinnamen bekijken of wijzigen. Ook kunt u in het klantensysteem uw bestellingen plaatsen, facturen inzien en betalen. U kunt zelfs de status van de Xen-server bekijken waar uw hostingpakket op staat.

- Support via het klantensysteem, e-mail, Skype, Live .
Wij geven support via ons klantensysteem, per e-mail en telefoon .
Als extra support kunt u ook gebruik maken van Live support en support via Skype.

- 100% kwaliteit, 200% service

Pro Hosting - Professionele hostingpakkettenWij bieden professionele hostingpakketten aan voor een betaalbare prijs. Zo heeft u al een Prohosting pakket met 300 MB schijfruimte en 3 GB dataverkeer vanaf € 2,00 per maand. Wanneer u kiest voor onze hostingdiensten dan krijgt u een plekje toegewezen op een van onze Xen-servers. Wij zorgen er dan voor dat uw website altijd en overal te bereiken is. Met het beheerpaneel Directadmin wat u bij uw pakket krijgt kunt u uw website ook nog eens eenvoudig beheren.

Budget Hosting - Gratis hosting Als u een klein budget heeft dan, kan Menas Hosting u een Budgethosting pakket aanbieden vanaf € 0,00 per maand.
U hoeft alleen een domeinnaam bij ons te registreren of naar Menas Hosting te verhuizen.

De budget pakketten van Menas Hosting zijn uitermate geschikt voor kleine website.

 

      

folder hema

Link toevoegen

Link toevoegen